Mahkum tuvaletten kaçtı!

Sivas'ta, cezasının bitmesine 4 ay kalan bir mahkum, tedavi gördüğü hastanenin tuvaletinden firar etti.Sivas Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'nda yatan hükümlü 32 yaşındaki İhsan Akbaş, bir süre önce şeker hastalığı nedeniyle tedavi için Cumhuriyet Üniversitesi

Mahkum tuvaletten kaçtı!

Sivas'ta, cezasının bitmesine 4 ay kalan bir mahkum, tedavi gördüğü hastanenin tuvaletinden firar etti.

Sivas Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'nda yatan hükümlü 32 yaşındaki İhsan Akbaş, bir süre önce şeker hastalığı nedeniyle tedavi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Burada bir infaz koruma memurunun gözetiminde tedavisi süren İhsan Akbaş, hastanenin tuvaletine girdikten sonra, başka bir kapıdan kaçtı. Hastanede bir süre Akbaş'ı arayan ancak bulamayan infaz koruma görevlisi, durumu yetkililere bildirdi.
Yaklaşık 4 ay cezası kalmasına rağmen firar ettiği belirtilen İhsan Akbaş'ın bulunması için güvenlik güçleri kentte aramalara başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler