Mahalle kavgası kanlı bitti

  Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Alipaşa Mahallesi’nde maytap patlaması nedeniyle iki grup arasında çıkan kavgada 1 polis yaralandı. Polisi vuran saldırgan ise vurularak öldürüldü. Alipaşa Mahallesi Lalebey Sokak'da oturan iki aile arasında, kapı önüne m

Mahalle kavgası kanlı bitti

 

 

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Alipaşa Mahallesi’nde maytap patlaması nedeniyle iki grup arasında çıkan kavgada 1 polis yaralandı. Polisi vuran saldırgan ise vurularak öldürüldü.

 

Alipaşa Mahallesi Lalebey Sokak'da oturan iki aile arasında, kapı önüne maytap atıldığı gerekçesiyle başlayan tartışma, kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen motorize Yunus ekipleri, tarafları ayırmaya çalıştı. Mahalle kavgasında grup üyelerinin tabancaları çekip çatışması üzerine polis ekipleri de çatışmaya müdahale etti. Bu sırada kavga edenlerden Cuma Ertugay'ın açtığı ateş sonucu polis memuru Erdinç Karagöl yaraladı. Açılan ateş sonucu Ertugay da vurularak yaralandı.

 

Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Ertugay ile polis memuru Karagöl, ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Ertugay hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralı polis memuru Karagöl ise ameliyata alındı. Hastane yetkilileri, Karagöl'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

 

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

 

Polis memurunun yaralandığı haberinin duyulması üzerine çatışma alanına özel harekat timleri sevkildi. Alipaşa Mahallesi ve çatışmanın çıktığı Lalebey Sokak, abluka altına alındı. Olayda kullanılan çeşitli çap ve markalarda çok sayıda tabanca ele geçirilirken, çok sayıda kişi de gözaltına alındı.

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

YARALI POLİSİN HAMİLE EŞİ FENALAŞTI

 

Çatışmaya müdahale ederken ağır yaralanan polis memuru Erdinç Karagöl’ün hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Evli ve 2 çocuk babası Karagöl’ün ameliyata alınırken, eşi Latife Karagöl’ün ise 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. Eşinin yaralandığı haberi üzerine fenalaşan Latife Karagöl de doktor kontrolüne alındı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler