Maganda tutklandı

Bursa'da bir köy düğünün havaya ateş ettiği sırada genç kızın ölümüne ve babaannesinin yaralanmasına sebebiyet verdiği iddia edilen maganda tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, olay 16 Ağustos'ta merkez Osmangazi ilçesine bağlı Karabalçık köyünde, muhtarın o

Maganda tutklandı

Bursa'da bir köy düğünün havaya ateş ettiği sırada genç kızın ölümüne ve babaannesinin yaralanmasına sebebiyet verdiği iddia edilen maganda tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 16 Ağustos'ta merkez Osmangazi ilçesine bağlı Karabalçık köyünde, muhtarın oğlunun düğününde meydana geldi. Demirtaş Mahallesi'ndeki kına eğlencesinden dönen konvoyla köye tavuk almaya gelen babaanne Hasene Sevinç (54) ile 16 yaşındaki torunu Beyza Özer, evin önünde atılan maganda kurşunuyla vuruldu. Yaşlı kadın, 4 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Beyza Özer ise dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından adliyeye sevk edilen ve Ankara'dan düğüne gelen muhtarın bacanağı 4 çocuk babası A.Ü. (50), serbest bırakılmıştı. Beyza'nın ölümüyle A.Ü. bugün avukatı ile birlikte adliyeye geldi. Hakim karşısına çıkan A.Ü., taksirle adam öldürmeye sebebiyet vermekten tutuklandı. A.Ü., ifadesinde, silahıyla havaya ateş attığını söyledi. Genç kızı olay yerinde hiç görmediğini ifade eden A.Ü., babaanneyi ise vurulmadan önce gördüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem