Maçka'nın çehresi değişecek!

Trabzon’un Maçka ilçesinde yapımına devam eden park düzenlemesi projesinde ışıklandırma sistemi ve köprü yapımına başlanıldı.    İlçenin girişinde yeni bir görünüm kazanması için yapımına devam edilen Sümela Otel Karşısı park projesinin 2. etabına geçildi

Maçka'nın çehresi değişecek!
Trabzon’un Maçka ilçesinde yapımına devam eden park düzenlemesi projesinde ışıklandırma sistemi ve köprü yapımına başlanıldı. 
 
İlçenin girişinde yeni bir görünüm kazanması için yapımına devam edilen Sümela Otel Karşısı park projesinin 2. etabına geçildi. Gerçekleştirilen çalışmada dere yanına kamelya alanları ve yürüyüş yolu tamamlanırken, ışıklandırma sistemi de bitti. Bordo-Mavili ışıklandırma sisteminde 22 farklı renk seçeneği ile 8 ayrı desen seçeneği mevcut. Ayrıca tamamlanan ışıklandırma sisteminin ardından yapımına başlanan fakat bir türlü tamamlanmayan köprünün de yapımına başlanıldı.
 
Gerçekleşen Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Koçhan, “Yapılan çalışma ile köprünün şekli ortaya çıkarken, boyama ve diğer çalışmaları devam ediyor. Projenin tamamlanmasının ardından ilçemizin görünümü büyük oranda değişecek. Projemizin bir diğer önemli ayağı ise dev oyun parkı olacak. Bu park tamamlandığında Trabzon’da en büyük ikinci oyun parkı ilçemizde olacak. Tüm çalışmalar tamamlandığı da ise vatandaşlarımızın ve özellikte turistler için çok önemli bir projeyi ilçemize kazandırmış olacağız” dedi.
 
20151120aw582228_02.jpg
 
20151120aw582228_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem