Lüks restorandaki kezzaplı saldırıda yeni bulgular

İstanbul Ataşehir'de bir restoranda yüzüne atılan kimyasal madde nedeniyle 3 yaşındaki Y.K.'nın bir gözünü kaybetmesine yönelik yürütülen soruşturmada polis yeni ayrıntılara ulaştı.Ataşehir'de bulunan ünlü bir restoranda meydana gelen olayda Avukat I.G.'n

Lüks restorandaki kezzaplı saldırıda yeni bulgular

İstanbul Ataşehir'de bir restoranda yüzüne atılan kimyasal madde nedeniyle 3 yaşındaki Y.K.'nın bir gözünü kaybetmesine yönelik yürütülen soruşturmada polis yeni ayrıntılara ulaştı.

Ataşehir'de bulunan ünlü bir restoranda meydana gelen olayda Avukat I.G.'nin 3 yaşındaki oğluna kimyasal madde ile saldırı düzenlenmiş, atılan kimyasal sıvı nedeniyle 3 yaşındaki Y.K. bir gözünü kaybetmişti.

Daha önce restorandın bakımda olduğu iddia edilen güvenlik kameralarının, olay anında çalıştığı ve kayıt yaptığı ancak dışarıdan müdahale edilerek silindiği iddia edildi. Güvenlik kameralarının görüntülerinin kaydedildiği bilgisayar harddiski üzerinde müdahale olup olmadığı polisin incelemeleri sonrası netlik kazanacak.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten cinayet büro amirliği ekipleri, elde edilen ilk bilgilere göre bir şüphelinin ismini belirledi. Ailenin tanıdığı iddia edilen bu şüpheli ile ilgili bütün ihtimalleri değerlendiren polis çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler