Lüks hayattan otobüs durağına

 Bir dönem işadamı sevgilisi Cengiz Artam ile dünya turna çıkıp lüks bir hayat süren eski manken Duygu Ulaş şimdilerde eski günlerini mumla arıyor. 90’lı yılların aranılan mankenleri arasında yer alan eski model önceki gün Zincirlikuyu otobüs durağında ot

Lüks hayattan otobüs durağına

 

Bir dönem işadamı sevgilisi Cengiz Artam ile dünya turna çıkıp lüks bir hayat süren eski manken Duygu Ulaş şimdilerde eski günlerini mumla arıyor.

 90’lı yılların aranılan mankenleri arasında yer alan eski model önceki gün Zincirlikuyu otobüs durağında otobüs beklerken objektiflere takıldı. Duraktaki yolcularla beraber  otobüsün gelmesini bekleyen Ulaş’ın bu sırada başını öne eğdiği düşünceli hali ise gözlerden kaçmadı. Bir dönem yaşadığı lüks yaşantısını geride bırakan ünlü mankenin yıllar sonra bir otobüs durağında ortaya çıkması ise görenleri şaşırttı. Ulaş’ın bu hali, “Bu hayatta ne oldum değil, ne olacağım demeli” şeklindeki ünlü sözü akılara getirdi.

 

609663-cut-540x330.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler