Lise öğrencisi 3. kattan atladı

Adıyaman'da, lise öğrencisi 17 yaşındaki Yusuf K., 3 katlı metruk bir binanın çatısından aşağı atladı. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan gencin neden intihara teşebbüs ettiği araştırılıyor.Olay, öğle saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan kulla

Lise öğrencisi 3. kattan atladı

Adıyaman'da, lise öğrencisi 17 yaşındaki Yusuf K., 3 katlı metruk bir binanın çatısından aşağı atladı. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan gencin neden intihara teşebbüs ettiği araştırılıyor.

Olay, öğle saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan kullanılmayan 3 katlı metruk bir binada meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Adıyaman Lisesi öğrencisi Yusuf K., 3 katlı binanın çatısına çıktı ve yaşamak istemediğini söyleyerek aşağı atladı. Yere düşerek ağır yaralanan genci görenler durumu telefonla polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alırken; sağlık ekipleri ise ilk müdahalesini yaptığı liseli genci ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Tedavisine başlanan Yusuf K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Polis liseli gencin neden intihara teşebbüs ettiğine ilişkin soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler