Lice’de 2 asker şehit oldu

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yol emniyeti almaya giden askerlerin yol güzergahına teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu bir uzman çavuş ile bir uzman onbaşı şehit düştü.Edinilen bilgiye göre, Diyarba

Lice’de 2 asker şehit oldu

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yol emniyeti almaya giden askerlerin yol güzergahına teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu bir uzman çavuş ile bir uzman onbaşı şehit düştü.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde bulunan Lice ilçesi Ziyaret Tepe mevkiine yol emniyetine giden askeri timin güzergahına teröristler tarafından daha önceden döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada bir uzman çavuş ve bir uzman onbaşı olmak üzere 2 asker şehit oldu.

Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda asker takviye olarak gönderildi. Bölge gönderilen helikopterlerler de kaçan teröristlerin yakalanması için havadan operasyon başlattı.

Lice’de 2 asker şehit oldu

Lice’de 2 asker şehit oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler