Leyla İmret adliyeye sevk edildi

Diyarbakır'da gözaltına alınan ve ifadesi alınmak için Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen eski Cizre Belediye Eş Başkanı Leyla İmret adliyeye sevk edildi.Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, "Halkı, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'n

Leyla İmret adliyeye sevk edildi

Diyarbakır'da gözaltına alınan ve ifadesi alınmak için Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen eski Cizre Belediye Eş Başkanı Leyla İmret adliyeye sevk edildi.

Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, "Halkı, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı silahlı isyana tahrik ve örgüt propagandası yapmak, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek" suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve İçişleri Bakanlığı'nca görevinden alınan eski Cizre Belediye Eş Başkanı Leyla İmret, gözaltına alındığı Diyarbakır'da, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Şubesi'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler