Levent Kırca: 'Başbakan olacağım'

Tiyatro oyununu sahnelemek için Marmaris'te bulunan Levent Kırca, Marmaris Belediyesi'nin daveti üzerine Türkan Saylan Parkı'ndaki büstün açılış törenine katıldı. Gençliğinden buyana çizgisini hiç bozmadığını ifade eden Kırca, ''Günümüzün dönekleri arasın

Levent Kırca: 'Başbakan olacağım'

Tiyatro oyununu sahnelemek için Marmaris'te bulunan Levent Kırca, Marmaris Belediyesi'nin daveti üzerine Türkan Saylan Parkı'ndaki büstün açılış törenine katıldı. Gençliğinden buyana çizgisini hiç bozmadığını ifade eden Kırca, ''Günümüzün dönekleri arasında katılmak aklımın köşesinden hiç geçmedi. Bu dönekleri mümkün olduğu kadar eleştirip yüzlerine vuruyoruz. Hatta dostum olan döneklerle ilişkimi kestim'' diye konuştu.

 

Dinleyiciler arasından bir kişinin ''dönün bakan olursunuz belki'' diye seslenmesi üzerine Kırca, ''Bakanlık yetmez, Başbakanlık isterim'' şeklinde cevap verdi. Kırca konuşmasına şöyle devam etti:

"CHP'nin olduğu belediyelerin illerinde ve ilçelerinde bulunmak beni ailemdeymiş gibi hissettiriyor. İnşallah bu mutluluğu ve sevinci, seçimlerden sonra iktidar olarak da kutlarız.

 

Türkiye'nin kurtuluşuna tanık oluruz. Şuanda kendimi burada ülkemin layık olduğu seviyedeki bir topluluk arasında hissediyorum. Çünkü memleketi öyle bir yerden alıp, öyle bir yere götürdüler ki, biz de suda yüzen tahta parçası gibi olduk."

 

Kırca konuşmasının ardından Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ile birlikte Türkan Saylan büstünün açılışını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler