Lefter'in torunu AK Parti'de... (!)

Efsane futbolcu Lefter'in torunu Özlem Katmer siyasete AK Parti'den adım attı. Türkiye'nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu söyleyen Katmer 'Başbakan'la ayrıca görüşmedim. AKP'de çalıştığımdan haberi bile olmayabilir' dediTürk futbolu şikeyle çalkalan

Lefter'in torunu AK Parti'de... (!)

Efsane futbolcu Lefter'in torunu Özlem Katmer siyasete AK Parti'den adım attı. Türkiye'nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu söyleyen Katmer 'Başbakan'la ayrıca görüşmedim. AKP'de çalıştığımdan haberi bile olmayabilir' dedi

Türk futbolu şikeyle çalkalanırken bir süre önce hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in torunu Özlem Katmer, AK Parti'de aktif siyasete girdi. 2 hafta önce kongresi yapılan Adalar'da ilçe yönetim kurulu üyesi olan 34 yaşındaki İnşaat Mühendisi Özlem Katmer'i ilk kutlayan ise o gün kongreye katılarak bir konuşma yapan AB Bakanı Egemen Bağış oldu. 2 hafta önce yapılan ilçe kongresinde yönetim kurulu üyesi olan Katmer'in, yapılacak görev dağılımı sonrasında Halkla İlişkiler Birim Başkanı olması bekleniyor.

HEP SAĞ GÖRÜŞLÜYDÜM
Katmer, öğrenciliğinden beri sağ görüşlü olduğunu, kendisine yakın bulduğu için AK Parti'nin de görüşlerini, düşüncelerini savunduğunu belirterek şöyle devam etti:

'Amcam DYP'nin Adalar ilçe başkanıydı, babam da DYP yönetim kurulu üyesiydi. Zaten siyasete uzak değil, biraz içindeydik.'

AK PARTİ AİLE ORTAMI GİBİ
Bugün kendisi gibi AKP'de siyaset yapan Adalar'ın eski belediye başkanı Coşkun Özden tarafından partiye davet edildiğini söyleyen Katmer, parti kurulduğundan bu yana AK Parti'ye oy verdiğini de sözlerine ekleyerek, 'Annem, babam ve kardeşim de partinin hem üyesi hem de delegesi oldu. AK Parti, diğerleri gibi değil. Aile ortamı gibi sıcak bir ortam var' diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la dedesini ziyareti sırasında tanıştıklarını anlatan Katmer, 'Dedemin cenazesinde de kendisi bize metanetli olmamız gerektiğini söyledi. Biz de kendisine, sağlık durumunu sorduk. Onun dışında ayrı bir görüşme, bir araya gelme olmadı. Kendisinin de, benim AK Parti'de siyaset yaptığımdan haberi olup olmadığını bilmiyorum.' Çiçeği burnundaki siyasetçi Katmer, Türkiye'nin bugün en büyük sorununun işsizlik olduğunu da belirtti.

FB'LİLERDEN ELEŞTİRİLER ALDIM
Fenerbahçeliler arasında, hatta dedesi Lefter'in heykelini diken Grup Cefakar Kanaryalar'ın arasında AK Partililerin olduğunu hatırlatan Katmer, kendisinin AK Parti'de siyaset yaptığını çok yakın arkadaşlarının bildiğini, bazılarından eleştiriler aldığını da belirterek, 'Özellikle Fenerbahçe'nin Atatürk'ün takımı olması ve Atatürk'le CHP'yi özleştirmelerinden dolayı eleştiri aldım. Ama Ben AK Parti'de bunun rahatsızlığını hissetmedim, öyle bir sorun yok. Ben kendi doğrularımda ilerliyorum' diye konuştu.

Anma töreni bugün Büyükada'da
Fenerbahçe'nİn ''Ordinaryüs'' lakaplı futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in vefatının 40. günü dolayısıyla bugün tören düzenlenecek. Fenerbahçe Kulübü'nden alınan bilgiye göre, Büyükada Aya Dimitri Rum Kilisesi'nde düzenlenecek tören saat 11.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler