Laz Ziya bakın nasıl tepki verdi !

 İstanbul’da öldürülen Amerikalı fotoğrafçının katil zanlısı Ziya T.’nin, olay gecesi gittiği ablasının evinde televizyon izlerken, “Neden böyle bir şey yapıyorlar” diye tepki gösterdiği öğrenildi. Fotoğraf çekmek için 8 Ocak’ta geldiği İstanbul’da, 21 Oc

Laz Ziya bakın nasıl tepki verdi !

 

İstanbul’da öldürülen Amerikalı fotoğrafçının katil zanlısı Ziya T.’nin, olay gecesi gittiği ablasının evinde televizyon izlerken, “Neden böyle bir şey yapıyorlar” diye tepki gösterdiği öğrenildi.
 
Fotoğraf çekmek için 8 Ocak’ta geldiği İstanbul’da, 21 Ocak’ta kaybolan ve 2 Şubat günü Cankurtaran’daki sur kalıntıları içinde cesedi bulunan 33 yaşındaki Amerikalı Sarai Sierra’nın katil zanlısı olarak aranan “Laz Ziya” lakaplı Ziya T.’nin, Karabük’te yaşayan ağabeyi Hamdi T., kardeşinin ablasını ziyareti sırasında televizyonda Sierra’nın ölüm haberini izlediğini belirterek “Ziya, Karabük’e gelmişti. Haberleri görünce üzülmüş, ‘Yazık değil mi? Niye böyle şeyler yapıyorlar?’ demiş” şeklinde konuştu. 
 
Ağabey Hamdi T., “Ziya’nın bir de kız arkadaşı varmış. Polis onu da gözaltına alıp sorgulamış” dedi. Ziya T.’nin, televizyonda şüpheli kişilerden kan alındığı şeklindeki haberi izlerken, kendisinden de kan alındığını söylediği belirtildi. Kardeşinin bulunması için savcılığa ve İçişleri Bakanlığı’na dilekçe verdiğini belirten Hamdi T. “Kardeşimin bulunması için Karabük’teki polis merkezinin önünde eylem yapacağım. Koskoca emniyet neden onu bulamıyor” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler