Larissa bu haliyle şok etti! Neydi ne oldu...

2010 Dünya Kupası'nın tribünlerdeki en hatırda kalır siması Paraguaylı taraftar Larissa Riquelme idi. Seksi ve sempatik görüntüsüyle ünü bir anda futbol dışına yayılan Paraguaylı modelin son görüntüsü adeta şok etti.Tiroit bezlerinin az salgılanmasından d

Larissa bu haliyle şok etti!  Neydi ne oldu...

2010 Dünya Kupası'nın tribünlerdeki en hatırda kalır siması Paraguaylı taraftar Larissa Riquelme idi. Seksi ve sempatik görüntüsüyle ünü bir anda futbol dışına yayılan Paraguaylı modelin son görüntüsü adeta şok etti.

Tiroit bezlerinin az salgılanmasından doğan hipotiroidi hastalığına yakalanan güzel model, özünden bambaşka bir şekilde görüntülendi. Ünlü yıldızın aşırı kilo aldığı görülürken, futbolcu sevgilisi Jonathan Fabbro ile ilişkisini kurtarmaya çalıştığı dile getirildi

Fotogalerisi için tıklayın

lar.jpg

Larissa Riquelme geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcu Lionel Messi'nin kendisi ile birlikte olmak için para teklif ettiğini iddia ederek gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem