LANETLİYORUZ !

G.Antep'te gerçekleşen hain terör saldırısı hepimizi şoke etti. Terörü sonuna kadar lanetliyoruz.Son günlerde yaşanan terör olaylarına bir yenisi daha eklendi. G.Antep'te PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda aralarında polislerin

LANETLİYORUZ !

G.Antep'te gerçekleşen hain terör saldırısı hepimizi şoke etti. Terörü sonuna kadar lanetliyoruz.

Son günlerde yaşanan terör olaylarına bir yenisi daha eklendi. G.Antep'te PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda aralarında polislerin de bulunduğu çok sayıda kişi yaralandığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

İlk gelen bilgilere göre 8 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Bu terör saldırısını lanetlerken, yaralı polislerimiz ve sivil vatandaşlarımıza da acil şifalar dileyerek, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem