Lady Gaga'nın gelinliği sosyal medyayı salladı

Lady Gaga gelin oldu - Sevgilisi Taylor Kinney iles geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanan Lady Gaga, CK Fashion Book için usta fotoğrafçı Bruce Webber'in objektifinin karşısına geçti.29 yaşındaki şarkıcı, biri siyah diğeri beyaz iki gelinlikle Webber'in ob

Lady Gaga'nın gelinliği sosyal medyayı salladı

Lady Gaga gelin oldu - Sevgilisi Taylor Kinney iles geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanan Lady Gaga, CK Fashion Book için usta fotoğrafçı Bruce Webber'in objektifinin karşısına geçti.

29 yaşındaki şarkıcı, biri siyah diğeri beyaz iki gelinlikle Webber'in objektifine poz verdi.

Her iki gelinlik de aslında alışılmışın dışında olsa da Lady Gaga'nın tarzına hiç de ters değildi.

Webber, özellikle Iron Maiden baskılı siyah tişört içindeki pozlarında Lady Gaga'nın "karanlık" yanını ortaya çıkarmak istediğini söyledi.

Lady Gaga, çekimin ardından verdiği röportajda 30 yaşına girecek olmanın kendisinde nasıl duygular yarattığını da dile getirdi.

Lady Gaga "29 yaşında bir kadın olarak pop müzik alanındaki kariyerimin bu noktasında insanlar benim yaşlanmaya başladığımı düşünecekler. Bu dönemdeki herkes mükemmel bir vücut, mükemmel bir yüz ve mükemmel saçlar için endişe eder" dedi.

- Lady Gaga tüm bunların büyüme çağında kendisine öğretilenlerin bir antitezi olduğunu söyledi.

Kendisini Madonna ile kıyaslayanlara da üzerine tişörtünü de giydiği Iron Maiden grubuyla karşılık verdi Lady Gaga. "Ben Madonna'nın yerine Iron Maiden'in ayak izlerini takip etmeyi tercih ederim.

Bana 'geleceğin Madonna'sı' diyenlere söyleyeceğim tek şey geleceğin Iron Maiden'ı olduğumdur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler