Kuzey Irak Yönetimi 8 teröristi teslim etti

Genelkurmay Başkanlığı, 8 teröristin Irak Kuzeyi Yerel Yönetimince Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim edildiğini açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı, Siirt'in Pervari ilçesi Meydan Tepe bölgesinde icra edilen araz

Kuzey Irak Yönetimi 8 teröristi teslim etti

Genelkurmay Başkanlığı, 8 teröristin Irak Kuzeyi Yerel Yönetimince Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Siirt'in Pervari ilçesi Meydan Tepe bölgesinde icra edilen arazi arama ve tarama faaliyetinde 1 el bombası, içerisine patlayıcı yerleştirilmiş 2 adet piknik tüp, 2 adet ateşleyici, 1 adet zaman ayarlı saat, muhtelif malzeme ele geçirildiğini bildirdi.

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde icra edilen operasyonda ise bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin silahı ile birlikte yaralı olarak, bir teröristin ise silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi.

8 TERÖRİST TESLİM EDİLDİ

Irak Kuzeyi Yerel Yönetimi'nce 8 bölücü terör örgütü mensubu teröristin Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim edildiği belirtildi.

DEAŞ ÜYESİ YAKALANDI

Kilis'ın Elbeyli ilçesi Aşağı Beylerbeyi köyünde icra edilen yol kontrolü esnasında ise, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş yapmaya çalışan ve DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen bir yabancı uyruklu şahsın yakalandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler