Kuyumcuyu soymak için tünel kazmışlar

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde kuyumcu dükkanını soymak için plan yapan kişiler, polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Kozan Caddesi'nde bir kuyumcunun yanındaki boş iş yerini kiralayan Ömer B. ve Ramazan K., iş yerinden kuyumcu dük

Kuyumcuyu soymak için tünel kazmışlar

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde kuyumcu dükkanını soymak için plan yapan kişiler, polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kozan Caddesi'nde bir kuyumcunun yanındaki boş iş yerini kiralayan Ömer B. ve Ramazan K., iş yerinden kuyumcu dükkanına hilti, kazma ve kürekle tünel kazdı. Polis titizlikle olayı takip ederek suçüstü yakalamak için uygun zamanı bekledi. 2 gün önce iş yerine baskın yapan polis, kuyumcu dükkanına girerken zanlıları suçüstü yakaladı.

Polis, iş yerinin içerisinde beton kırıcı ve kazıcı aletler ile tünel kazıldığını, çıkan hafriyatın ise poşetlere konulduğunu tespit etti. Şahısları gözaltına alan polis, kazı yapılan aletlere de el koydu.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kozan M Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Zanlılardan Ömer B.'nin daha önce de benzeri suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Kuyumcuyu soymak için tünel kazmışlar

Kuyumcuyu soymak için tünel kazmışlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler