Kuyumcu soyguncuları bin pişman etti

İstanbul Bayrampaşa'da bir kuyumcuyu soyan pompalı tüfekli 2 şahıs, sert kayaya çarptı. Soygunun ardından yaya olarak şüphelilerin peşine düşen işyeri sahibi, şüphelilerden birini silahla yaraladı.Bayrampaşa Hürriyet Mahallesi Şehit Mustafa Yeşil Caddesi

Kuyumcu soyguncuları bin pişman etti

İstanbul Bayrampaşa'da bir kuyumcuyu soyan pompalı tüfekli 2 şahıs, sert kayaya çarptı. Soygunun ardından yaya olarak şüphelilerin peşine düşen işyeri sahibi, şüphelilerden birini silahla yaraladı.

Bayrampaşa Hürriyet Mahallesi Şehit Mustafa Yeşil Caddesi üzerinde yer alan bir kuyumcuda soygun meydana geldi. İddialara göre, pompalı tüfekli 2 şüpheli otomobille kuyumcu dükkanına geldi. Şüpheliler ellerindeki pompalı tüfekle işyeri sahibini tehdit ederek bir miktar altını aldı. Zanlılar daha sonra işyerinden çıkarak havaya ateş açtı. Şahıslar otomobile binerek olay yerinden ayrılırken, işyeri sahibi de elindeki silahla yaya olarak soyguncuların peşine düştü. Kuyumcu sahibi yaya olarak peşine düştüğü soyguncuların birini silahla yaraladı. Sürücü koltuğunda bulunan şüpheli yaralı vaziyette bir süre ilerledikten sonra kaza yaptı. Kazanın ardından diğer şüpheli otomobilden inerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri yaralı soyguncuyu gözaltına alırken, kaçar diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheliyi yakalamak için polis helikopterleri de çalışmaya havadan destek verdi. Kaçan şüphelinin ise yaklaşık 5 kilo altını otomobilde bıraktığı öğrenildi.

Polisin çalışması devam ediyor.

Kuyumcu soyguncuları bin pişman etti

Kuyumcu soyguncuları bin pişman etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler