Kutlu'dan başkan'a veda ziyareti

 Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na atanan Trabzon Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Şaban Kutlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, makamında kabul ettiği Kutlu'ya bölgeye ve ülkeye verdiği hiz

Kutlu'dan başkan'a veda ziyareti

 Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na atanan Trabzon Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Şaban Kutlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

 

Gümrükçüoğlu, makamında kabul ettiği Kutlu'ya bölgeye ve ülkeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "İnsanımızın can ve mal güvenliğini canları pahasına koruyan emniyet güçlerinin yetiştirilmesinde gösterdiğiniz bilinç ve hassasiyetten dolayı sizlere müteşekkiriz. Aynı başarılarınızı yeni görevinizde sürdüreceğinize inanıyorum" dedi.

 

Kutlu, üç yıl görev yaptığı Trabzon'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

 

"Mesleğimizin gerekliliği icabı yer değişikliği kaçınılmaz oluyor. Ailemle birlikte Trabzon'u çok dolu bir şekilde yaşadık. Dolayısıyla bizde Trabzon'a çok ciddi bir aidiyet duygusu gelişti. Onu aşmakta bayağı güçlük çekiyoruz. Bu şehir işlerini güzel yapan insanları her zaman bağrına basmıştır. Görev yaptığım süre içerisinde bizlere her zaman destek veren size teşekkürlerimi bir borç biliyorum."

 

Gümrükçüoğlu, Kutlu'ya porselen tabak hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem