Kütahya'da feci kaza: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Kaza, Kütahya - Eskişehir karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Ali Ak (28) idaresindeki 43 AT 855 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi giriş kapısı önünde bulunan trafik ışıklarına, sonr

Kütahya'da feci kaza: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Kaza, Kütahya - Eskişehir karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Ali Ak (28) idaresindeki 43 AT 855 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi giriş kapısı önünde bulunan trafik ışıklarına, sonra da duvara çarptı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Aracın içerisinde sıkışan Ömer Kocaman (25) ile Ahmet Koca'nın (25) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarıldı. Yaralılar Ali Ak ile Hüseyin Bayburt (29), Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Ak, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Bayburt'un ise hayati tehlikesi sürüyor. Bu arada, yaşamını yitiren Ahmet Koca'nın babası, arkadaşları ile kent merkezine yemek almak için kaza yerinden geçtikleri esnada otomobili tanıdı.

Olay yerindeki polisler tarafından arkadaşlarının yardımı ile uzaklaştırılan acılı baba hastaneye gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem