Kurtulmuş: ’Umarım bundan sonra terörle mücadele konusunda...’

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Ümit ederim ki, uluslararası camia da bundan sonra terörle mücadele konusunda Türkiye'ye gereken desteği verir" dedi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, İstanbul'daki terör saldır

Kurtulmuş: ’Umarım bundan sonra terörle mücadele konusunda...’

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Ümit ederim ki, uluslararası camia da bundan sonra terörle mücadele konusunda Türkiye'ye gereken desteği verir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, açıklamasında, "Terör insanlığa karşı savaş açmış ve bugün o çirkin yüzünü İstanbul'da göstermiştir. 20 Temmuz'dan bu yana maalesef ülkemize yönelik sistematik saldırıların devam ettiğini görmekte ve yaşamaktayız. Bu alçakça saldırı Türkiye'nin ne kadar ciddi bir terör saldırısıyla muhatap olduğunu bir kez daha göstermiştir. Uluslararası camia, bugün yaşanan teröre karşı Türkiye ile dayanışma içerisinde olduklarını belirtecek şekilde sesini yükseltmelidir. Bu menfur saldırı sebebiyle, milletimizi, teröre karşı yekvücut olma çağrımızı bir kez daha tekrarlıyorum. Ümit ederim ki, uluslararası camia da bundan sonra terörle mücadele konusunda Türkiye'ye gereken desteği verir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem