Kurtulmuş: "Sorunlarınızın Farkındayız"

Öğretmenler günü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bunlardan biri de İstanbul'da gerçekleştirildi.Bağcılar Belediyesince geleneksel hale getirilen öğretmenler günü programı, ilçede görev yapan yaklaşık 6 bin öğretmen ve ailesini biraraya getird

Kurtulmuş: "Sorunlarınızın Farkındayız"

Öğretmenler günü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bunlardan biri de İstanbul'da gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediyesince geleneksel hale getirilen öğretmenler günü programı, ilçede görev yapan yaklaşık 6 bin öğretmen ve ailesini biraraya getirdi.
 
Kurtulmuş: "Sorunlarınızın Farkındayız"
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da bu özel günlerinde öğretmenlerin yanındaydı.
 
Kurtulmuş, "Öğretmenlerimize bir kez daha tebriklerimizi sunuyoruz. Bütün sorunların farkındayız, bu sorunların mümkün olduğunca en kısa süre içerisinde çözülmesini talep ediyoruz, istiyoruz, çalışıyoruz. İnşallah Türkiye öğretmenlerinin fedakarlığı, genç neslin kararlılığı ve donanımlı bir şekilde yetişmesi sayesinde daha güçlü bir şekilde geleceğe adım atacak" diye konuştu.
 
Belediye Başkanı Çağırıcı'dan Havuz Müjdesi
 
Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın Bağcılar'daki öğretmen ve öğrenciler için bir müjdesi vardı.
 
Çağırıcı, "180 bin öğrencimiz var Bağcılar'da. Öğrenci ve öğretmenlerimiz 12 ay boyunca ücretsiz yüzecekler, 7 tane yüzme havuzu müjdesi verdik. Bu sene de bir öğretmeneviyle onları birazcık sevindirmiş olacağız" dedi.
 
Etkinlik Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Küçük'ün konseri ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem