Kurtlar Vadisi'ne sansür

Henüz vizyona girmeden tüm dünyada büyük yankılar uyandıran, Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında vizyona girmesinin ardından günlerce konuşulan Kurtlar Vadisi Filistin sinema filmi, Çin ve Honkong'da sansürlendi!Daha önce Almanya'da sansürlenmesiyle b

Kurtlar Vadisi'ne sansür

Henüz vizyona girmeden tüm dünyada büyük yankılar uyandıran, Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında vizyona girmesinin ardından günlerce konuşulan Kurtlar Vadisi Filistin sinema filmi, Çin ve Honkong'da sansürlendi!

Daha önce Almanya'da sansürlenmesiyle büyük yankı bulan Kurtlar Vadisi Filistin, dağıtıcı firmanın girişimleriyle sansürden kurtulmuş, yaş sınırlaması alarak Almanya'da Şubat ayında vizyona girmişti.

Ardından dünyanın pek çok ülkesinde çeşitli yaş sınırlarıyla vizyona girerek izleyicileriyle buluşan film, şimdi de Çin ve Honkong'da sansürlendi.

Filmin Çin ve Honkong dağıtımı için Honkong'lu bir dağıtıcı firmayla anlaşan Pana Dağıtım Genel Müdürü Haşim Akkaya, kararın politik olduğunu düşündüklerini, sansürü kaldırmak için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Zübeyr Şaşmaz'ın yönetmenliğini yaptığı "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Mustafa Yaşar, Erkan Sever, Zafer Diper, Umut Karadağ ve Ayten Uncuoğlu yer alıyor. Film, Türkiye'de 28 Ocak'ta vizyona girmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler