Kurtlar parmaklarını yedi

Nedim Ataç, akrabalarını ziyaret için 3 kilometre uzaklıktaki Zorabat Köyü'ne yürüyerek gitmek istedi.

Kurtlar parmaklarını yedi

Nedim Ataç, akrabalarını ziyaret için 3 kilometre uzaklıktaki Zorabat Köyü'ne yürüyerek gitmek istedi. Köyden yaklaşık 600 metre kadar uzaklaşan Ataç, kurdun saldırısına uğradı.

Sol elinin serçe, sağ elinin de baş parmağını ısırıp kopma derecesine getiren kurdun kulağından tutup, kafasını kara basan Nedim Ataç, cep telefonu ile köydeki akrabalarını arayıp yardım istedi.Yakınları gelene kadar kurdun kafasını bırakmayan Ataç, ölümden döndü. Muş Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi'nde ameliyat edilerek parmakları dikilen Nedim Ataç, cesaretini kaybetseydi ölebileceğini söyledi.Ataç, akrabalarını ziyaret için komşu köye giderken karşısına çıkan kurdun saldırısına uğradığını belirtti. Ataç, "Kurt üzerime saldırınca ellerimle yüzümü korudum.

O sırada sol elimin serçe, sağ elimin de baş parmağı yaralandı. Çektiğim tüm acıya rağmen kurdun en zayıf yönü olan kulağından tutup başını kara gömdüm.

Diğer elimle de telefon açıp akrabalarımdan yardım istedim. Akrabalarım gelince kurdu serbest bıraktım. Kalabalığı gören kurt kaçtı. Kurdun kafasını tutmasaydım beni parçalayarak öldürürdü" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler