Kürt nineden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel beste

Gaziantep Huzurevi'nde kalan bir Kürt kadını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için beste yaptı. Zılgıt atarak bestesini seslendiren 81 yaşındaki Üveye Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için ölmeye razı olduğunu ifade etti.Gaziantep Huzurevi Yaşlı B

Kürt nineden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel beste

Gaziantep Huzurevi'nde kalan bir Kürt kadını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için beste yaptı. Zılgıt atarak bestesini seslendiren 81 yaşındaki Üveye Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için ölmeye razı olduğunu ifade etti.

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 81 yaşındaki Üveye Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için beste yapıp şarkı söyledi. Şarkıyı sık sık kendisi gibi huzurevinde kalan arkadaşlarına söyleyen Üveye Çetin, bestelediği şarkıyı huzurevini ziyaret eden siyasetçilere de okuyor.

Cana yakın ve samimi davranışları nedeniyle huzurevi çalışanları ve yöneticilerinin de sempati duyduğu Üveye Nine, zılgıt getirerek, farklı silahların seslerini taklit ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan hasreti dile getiriyor. Erdoğan'ı ölmeden ölmeden önce görmek istediğini belirten Üveye Nine, Kürtçe "Tek arzum seni görmek. Yeter ki seni göreyim, bütün, kurşunlar, bombalar bana isabet etsin. Ölen ölsün, kalan kalsın" diye konuştu.

Üveye Nine'nin sosyal medyaya da düşen görüntülerle sosyal medyanın yeni fenomeni olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler