Kurşun ararken tabanca buldu!

Üsküdar'da, balıkçıların suda kalan kurşunlarını toplamak için denize giren dalgıç, 2 adet tabanca buldu. Deniz polisi tarafından çıkartılan tabancaların çok eskidiği ve kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.Olay, sabah saatlerinde Şemsipaşa Sahili Kuşkonma

Kurşun ararken tabanca buldu!

Üsküdar'da, balıkçıların suda kalan kurşunlarını toplamak için denize giren dalgıç, 2 adet tabanca buldu. Deniz polisi tarafından çıkartılan tabancaların çok eskidiği ve kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde Şemsipaşa Sahili Kuşkonmaz Camii önünde yaşandı. Balıkçıların denizde kalan kurşunlarını toplamak için suya giren bir dalgıç, deniz dibinde tabanca olduğunu görünce polise haber verdi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, denize girerek tabancaları kıyıya çıkardı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından kontrol edilen tabancalar incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Bir görgü tanığı, denize giren bir dalgıcın tabancaları gördüğünü ve polise haber verdiğini söyledi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler