Kurbanlık fiyatları ne kadar olacak?

 Bu yıl 25-26-27 ve 28 Ekim 2012 tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıklar çiftliklerde yerini alırken, büyükbaş kurban fiyatları ise geçen yıldan yaklaşık 1500 TL ucuza satılıyor. Kesim ve hisse parçalama işlemleriAdapazarı Et Bi

Kurbanlık fiyatları ne kadar olacak?

 

Bu yıl 25-26-27 ve 28 Ekim 2012 tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıklar çiftliklerde yerini alırken, büyükbaş kurban fiyatları ise geçen yıldan yaklaşık 1500 TL ucuza satılıyor.
 
Kesim ve hisse parçalama işlemleri
Adapazarı Et Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, Sakarya Besiciler Odası 2. Başkanı ve Aytaç Besi Çiftliği sahibi Hikmet Aytaç; bu yıl 25-26-27 ve 28 Ekim 2012 tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıklar çiftliklerde yerini aldığını belirterek, büyükbaş kurban fiyatlarının geçen yıla göre 1500 TL ucuza satıldığını söyledi. 
 
Büyükbaş Dana fiyatlarının 3 ile 8 bin TL arasında sattıklarını ifade eden ve Aytaç Besi Çiftliği sahibi Hikmet Aytaç; Düve fiyatlarının ise 3 ile 5 bin TL arasında değişen fiyatlarla sattıklarını söyledi. 
 
Çevre yolu Sakarya Köprüsü yolu üzerinde bulunan çiftliklerinde; kesim ve hisse parçalama işlemlerini de gerçekleştirdiklerini dile getiren Hikmet Aytaç; Kurbanlık Dana ve Düvelerin Kars ve Erzurum İlerinden geldiğini ve yayla danası odluğunu da hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem