Kurban bayramında düğünü olacaktı

Diyarbakır'da şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel, memleketi Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.Diyarbakır-Bingöl karayolunda yol kesen terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda ş

Kurban bayramında düğünü olacaktı

Diyarbakır'da şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel, memleketi Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Diyarbakır-Bingöl karayolunda yol kesen terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel'in (24) cenazesi Diyarbakır'dan uçakla Kapadokya Havalimanı'na getirildi. Buradan da karayolu ile Acıgöl ilçesine getirilen şehit uzman çavuşun Türk Bayrağına sarıli cenazesi ilk olarak şehidin evinin avlusuna getirildi. Cenaze burada bir süre kaldıktan sonra tekrar cenaze aracına konularak törenin yapıldığı Merkez Orta Camii'ne taşındı.

Burada öğle namazına müteakip düzenlenen törende şehidin belediyede geçici işçi olarak çalışan babası Mustafa, ev hanımı olan annesi Hatice Adıgüzel ve nişanlısı Emine Altıntaş'ın güçlükle ayakta durdukları gözlendi. Törene katılan şehidin kardeşleri Muhammed, Salih ve Aysel Adıgüzel ise gözyaşlarını tutamadı. Törene, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Jan. Kıdemli Albay Metin Alkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi Acıgöl Karayel Mezarlığı'na taşınarak burada defnedildi.

Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel'in askerliğini geçtiğimiz yıl tamamladığı ve daha sonra uzman erbaşlık sınavına girerek sınavı kazanması sonucu Diyarbakır'a tayin olduğu öğrenildi. Ramazan Bayramı'nda Emine Altıntaş ile nişanlanan şehit uzman çavuşun Kurban Bayramı'nda düğünü yapılacaktı.

Kurban bayramında düğünü olacaktı

Kurban bayramında düğünü olacaktı

Kurban bayramında düğünü olacaktı

Kurban bayramında düğünü olacaktı

Kurban bayramında düğünü olacaktı

Kurban bayramında düğünü olacaktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem