Kurban Bayramı tatili ne gün başlayacak?

2013 yılının Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. 2013 Yılında Kurban Bayramı 15 Ekim’de başlıyor 18 Ekim’de bitiyor. Kurban bayramı gelmeden Kurban Bayramı tatil planları yapılmaya başlandı. Kurban Bayramı tatilinin bu yıl 9 gün olması bekleniyor

Kurban Bayramı tatili ne gün başlayacak?

2013 yılının Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. 2013 Yılında Kurban Bayramı 15 Ekim’de başlıyor 18 Ekim’de bitiyor. Kurban bayramı gelmeden Kurban Bayramı tatil planları yapılmaya başlandı. Kurban Bayramı tatilinin bu yıl 9 gün olması bekleniyor. Kurban Bayramı'nda arefe günü 14 Ekim Pazartesi günü. Pazartesi günü yarım gün mesai yapılacak. Fakat Hükümet'in bu yarım günü tatil yapması bekleniyor. Arefe günü tam gün tatil yapılırsa Türkiye 9 gün boyunca tatil yapacak. 9 günlük tatil de 12 Ekim 2013 (Cumartesi) ile 20 Ekim 2013 (Pazar) tarihleri arasında yapılacak.

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması sebebiyle özellikle Büyükşehirlerin boşalması bekleniyor.

Kurban Bayramı için cevabı en fazla merak edilen soru Kurbanlık fiyatları ne kadar olacak?..

15 Ekim 2013’de idrak edilecek olan Kurban Bayramı için cevabı en fazla merak edilen sorukurban fiyatları ne kadar olacak? Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. Kurbanlık hayvan üretcicileri ve besiciler, kurbanlık fiyatlarının geçen yılla aynı olacağını kurbanlık fiyatlarına zam gelmeyeceğinin altını çizdiler.

Et fiyatlarının geçen yıla göre yüzde 10 artmasına rağmen, canlı hayvan fiyatlarının yerinde saydığı yönünde yakınan Et Üreticileri, “Geçtiğimiz yıl canlı dana’nın kilosu 12-14 lira aralığındaydı. Bu bayram da ithal hayvan getirilip getirilmemesi konusunda endişe yaşıyoruz. İç pazarda çok fazla yetişkin hayvan var. İthalat ihtiyaç yok. İthalatın yapılması durumunda fiyatlar daha aşağı düşecek. O yüzden fiyatlar hususunun pazarların kurulduğunda belli olacak" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler