Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? - Bakan Açıkladı

Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı bakan Nabi Avcı tarafından açıklandı.

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? - Bakan Açıkladı

Ramazan Bayram tatilinin sona ermesi sonrasında şimdi herkes Kurban Bayramı tatininin kaç gün olacağını merak ediyor. 

Çalışanlar için büyük önem taşıyan bayram tatillerinin ilki olan 9 günlük Ramazan Bayram tatilinin ilki sona erdi. bugün itibari ile iş başı yapan çalışanlar şimdiden Kurban Bayramı tatilini beklemeye başladı.



KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Bayramı arefesi bu yıl 11 Eylül 2016 Pazar gününe denk geliyor. 4 gün olan Kurban Bayramı'nın birinci günü 12 Eylül Pazartesi günü, 2. günü 13 Eylül Salı, 3. günü 14 Eylül Çarşamba ve 4. günü 15 Eylül Perşembe olacak.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Turizm Bakanı Nabi Avcı katıldığı televizyon programında turizmle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Avcı binlerce kişinin merakla beklediği tatil konusu da açıklığa kavuşturdu. Bakan Avcı, Kurban Bayramı tatilinin de tıpkı Ramazan Bayramı tatilindeki gibi 9 gün olabileceğine değinerek 'Kurban Bayramı tatili muhtemelen 9 gün olacak' dedi.

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinin iç turizmde hareketlenmeye neden olduğunu belirten Avcı, "Kurban Bayramı, pazartesi başlıyor, dört gün sürüyor. Cuma günü de birleştirildiği zaman tatil yine dokuz güne çıkıyor. Kurban Bayramı tatili muhtemelen 9 gün olacak" diye konuştu.

4 MİLYONDAN FAZLA TURİST GELDİ

Bakan Avcı Ramazan Bayramı'nda 4 milyondan fazla turistin Türkiye'ye geldiğini ifade ederken yıl sonuna kadar da Rus turist beklentisinin 1 milyonu aşacağına vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem