Kurbağalıdere taştı kurban pazarı sular altında kaldı

Ataşehir'de Kurbağalıdere'nin taşması nedeniyle kurban pazarı sular altında kaldı. Satıcılar kurbanlıkları sulardan kurtarmak için yoğun çaba sarf ederken, sel suları E-5 Karayoluna kadar ulaştı.İstanbul'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kurbağalıder

Kurbağalıdere taştı kurban pazarı sular altında kaldı

Ataşehir'de Kurbağalıdere'nin taşması nedeniyle kurban pazarı sular altında kaldı. Satıcılar kurbanlıkları sulardan kurtarmak için yoğun çaba sarf ederken, sel suları E-5 Karayoluna kadar ulaştı.

İstanbul'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kurbağalıdere taşınca, yakınlarda bulunan bir kurban pazarı da sular altında kaldı. Sular yükselmeye devam ettikçe panikleyen kurban satıcıları, hayvanlarını kurtarmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Duruma tepki gösteren kurban satıcıları, yetkililerden yardım istedi.

E-5 FELÇ OLDU

Kurbağalıdere'den taşan sular, E-5 Karayolu'na kadar ulaştı. Sular nedeniyle E-5'te trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kadıköy istikametine seyreden sürücüler, tek şerit halinde ilerleyebildi. Bölgede su seviyesi yükselmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler