Kural ilk kez konuştu

'YERLİ Leonardo DiCaprio' lakaplı Arda Kural'ın Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındığı haberi, gündeme bomba gibi düşmüştü! Ünlü oyuncu, durumuyla ilgili bilgileri ilk kez paylaştı: "Hayatta herkesin zor anları olm

Kural ilk kez konuştu

'YERLİ Leonardo DiCaprio' lakaplı Arda Kural'ın Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındığı haberi, gündeme bomba gibi düşmüştü! Ünlü oyuncu, durumuyla ilgili bilgileri ilk kez paylaştı: "Hayatta herkesin zor anları olmuştur. Kimimiz bu durumlarda belli yaralar alırız. Ben de fazla yıprandım ve bu sorunları aşamadım!"
MESELEYİ ÇÖZECEĞİM!

Sabah'tan Baişak Çokan'ın haberine göre, Arda Kural sözlerine şöyle devam etti: "Topluma yeniden faydalı olmak adına, sorunlarımı uzmanların kontrolü altında çözmek için hastaneye yattım. Ancak yaşadığım sürece şizofreni ya da bir başka teşhis konmadı. Tedavim sürüyor. Şizofreni hastası değilim ve inşallah en kısa süre içinde toparlanıp eski sağlığıma kavuşacağım!"
DUYGUSAL TRAVMA!

Arda Kural'ın yaşadığı dramı Türkiye çok konuşmuştu.  Olayın ardından doktoru, Arda'ya görüş yasağı getirdi. Uzmanlar; ünlü oyuncunun duygusal travma yaşadığına inanıyor.

ALLAH'A HAVALE EDİYORUM!"

Arda Kural: "Hakkımda söylenen her türlü olumsuz söze, kendimi kapattım. Tek düşündüğüm şey sağlığım. Hakkımda kötü konuşanları Allah'a havale ediyorum!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem