Kumar baskını: 179 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine Talatpaşa Bulvarı'ndaki bir derneğe operasyon düzenleyen Çankaya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 90 kişiyi gözaltına aldı. Dernekteki oyun kağıtları ve pullara el koyan polis, kumar oynadığı belirlenen 8

Kumar baskını: 179 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine Talatpaşa Bulvarı'ndaki bir derneğe operasyon düzenleyen Çankaya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 90 kişiyi gözaltına aldı. Dernekteki oyun kağıtları ve pullara el koyan polis, kumar oynadığı belirlenen 80 kişi hakkında Kabahatler Kanunu uyarınca işlem yaptı. Kumar oynattığı iddia edilen İ.T, F.Y, B.Ö, M.Ç, H.A, R.S, Ü.K, Y.P, M.E.N. ve F.G. ise emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Talatpaşa Bulvarı'ndaki başka bir adrese düzenlediği operasyonda ise 68 kişi gözaltına alındı. Kumar oynattığı belirlenen M.N, E.A, F.G, Ü.K. ve A.K. adliyeye gönderildi, kumar oynayan 63 kişi hakkında Kabahatler Kanunu gereğince işlem yapıldı.

Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki bir iş yerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden A.T. adliyeye sevk edildi. Diğer 20 kişi hakkında Kabahatler Kanunu gereğince işlem yapıldı. Güvenlik güçleri, oyun kağıtlarının yanı sıra iş yerinde bulunan POS makinesine el koydu. Zanlıların nakit para yerine kredi kartı kullanarak kumar oynadığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem