Kulüpler Fair Play dedi

 Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Akıncı, yeni sezon öncesinde İstanbul'da yaptıkları toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.   Kulüpler Birliği Vakfı'nın İstanbul'da gerçekleştirilen toplantısının ardından Hasan Akıncı basın mensupla

Kulüpler Fair Play dedi

 Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Akıncı, yeni sezon öncesinde İstanbul'da yaptıkları toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Kulüpler Birliği Vakfı'nın İstanbul'da gerçekleştirilen toplantısının ardından Hasan Akıncı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Medical Park Antalyaspor Başkanı ve aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanı olan Hasan Akıncı, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesinde tüm futbol ailesini sağ duyuya çağırdı.

İşte Hasan Akıncı'nın açıklamaları...

"Bugün yaptığımızı toplantıda Sayın TFF Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı. Dün Kulüpler Birliği İcra Kurulumuz, Ankara'da temaslarda bulundu. Ankara'da yapmış olduğumuz görüşmelerde yeni başlayacak olan liglerle ilgili fikri alışverişinde bulunduk.

Özellikle önümüzdeki sezon tüm medyanın, futbolun ileri gitmesi için hepimize destek olmasını istiyoruz. Basın tarafından fair-play aleyhine programlar yapılmamasını rica ediyoruz. Aksi taktirde RTÜK gerekli işlemleri yapacak. Bu konuda hepimze özellikle basına büyük iş düşüyor.

Ankara'da Türk futbolunun ileri gitmesi için destek arayışında bulunduk. Yeni liglerin başlayacağı şu günlerde, ayrımcılık, popülistlik gibi şeylerden uzak durarak, futbolun ileri gitmesi adına Süper Lig kulüp başkanları olarak prensip kararı aldık. Ayrıca önümüzdeki sezon daha iyi bir lig olması için tüm kulüp başkanları olarak TFF Başkanımız ile fikir alışverişinde bulunduk.

Önümüzdeki sezon tüm spor ailesinin ön yargısız, barışçı ve sporun güzelliklerini içlerine sindirebilecek şekilde bizlerle olmasını istiyoruz. Fair-play burada anahtar kelime. Özellikle son günlerde medyada çıkan büyük kulüplerimizle ilgili haberleri üzüntüyle karşıladık. Türk futbolu artık bu tür polemikleri hak etmiyor. Artık daha dikkatli ve sorumlu hareket etmeliyiz. Ayrıca Anadolu kulüpleri olarak yeni sezonda tek bir prim sistemi olması için anlaşmaya vardık.

Yeni sezonun Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem