Kullandıkları oyları çeken 8 kişi hakkında adli işlem

Isparta'da kullandıkları oyları fotoğraflayan 8 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, oy vermenin son bulduğu Isparta'da sandık müşahitleri, il merkezinde 6 Senirkent ilçesinde 2 kişinin kullandıkları oyları fotoğrafladığını fark edip

Kullandıkları oyları çeken 8 kişi hakkında adli işlem

Isparta'da kullandıkları oyları fotoğraflayan 8 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, oy vermenin son bulduğu Isparta'da sandık müşahitleri, il merkezinde 6 Senirkent ilçesinde 2 kişinin kullandıkları oyları fotoğrafladığını fark edip durumu polise bildirdi. Bu kişilerin kullandıkları oyları fotoğrafladığını belirleyen polis haklarında tutanak hazırladı ve işlem başlattı.

Öte yandan, çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli de, sandık görevlilerinin bildirmesi üzerine oy verdikten sonra gözaltına alındı. Emniyet ekipleri mükerrer oy kullandığı tespit edilen bir kişinin de yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler