Kulise çırılçıplak girdi

Mehmet Ali Erbil, önceki gün Star TV'de başlayacak 'Çarkıfelek' programının çekimleri için Kağıthane'deki TVS Stüdyoları'ndaydı. İlk programına Yıldız Tilbe ve Rober Hatemo'yu konuk eden şovmenin bir skandala imza attığı iddia edildi. Erbil'in bornozla Ti

Kulise çırılçıplak girdi
Mehmet Ali Erbil, önceki gün Star TV'de başlayacak 'Çarkıfelek' programının çekimleri için Kağıthane'deki TVS Stüdyoları'ndaydı. İlk programına Yıldız Tilbe ve Rober Hatemo'yu konuk eden şovmenin bir skandala imza attığı iddia edildi. Erbil'in bornozla Tilbe ve Hatemo'nun hazırlandığı kulise girdiği ve önünü açarak, ortalığın karışmasına neden olduğu konuşuluyor.
 
"AHLAKSIZ, TERBİYESİZ"
 
Posta Gazetesi'nin haberine göre; Mehmet Ali Erbil, Star TV'de sunduğu "Çarkıfelek"in çekimi öncesi konukları Yıldız Tilbe ile Rober Hatemo'nun odasına; iç çamaşırsız, bornozunun önü açık şekilde girdi. Ünlü besteci ve yorumcu Yıldız Tilbe "Ahlaksız, terbiyesiz" diye bağırarak binayı terk etti.
 
ERBİL DEDİKODULARI YALANLADI
 
Şovmenin hareketi karşısında çılgına dönen Tilbe'nin "Rezil, torunların var, boyun kadar çocukların var" diyerek bağırıp, stüdyoyu terk ettiği ve çekimin yapılamadığı söyleniyor. Erbil ise, "Yıldız'ın kendi problemleri var. Stüdyoya geç geldi. Çekim yapamadık" diyerek iddiaları yalanladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem