Kule maç kaç kaç ?

 Türkiye’nin de dahil olduğu 39 ülkeye gönderilen uyarı Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 26 Haziran’da ilgili birimlere iletildi. Türkiye Havayolu Pilotları Derneği de bir açıklama yaparak üyelerini uyardı. Açıklamada şöyle denildi: “Belirt

Kule maç kaç kaç ?

 

Türkiye’nin de dahil olduğu 39 ülkeye gönderilen uyarı Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 26 Haziran’da ilgili birimlere iletildi. Türkiye Havayolu Pilotları Derneği de bir açıklama yaparak üyelerini uyardı.

 

Açıklamada şöyle denildi: “Belirtilen frekans üzerinden uygunsuz sohbetler yapılması frekansın meşru kullanımına engel olmaktadır ve frekansın asıl kullanım amacının sürdürülebilmesi açısından bu tarz davranışlardan kesinlikle kaçınılması gerekmektedir.

 

Eurocontrol, uluslararası acil hava frekansı 121.5 MHz’nin, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası gibi amaç dışı kullanımı konusunda birçok bildirim almıştır. Hava operatörlerini ve uçuş mürettebatlarını frekansın kullanımı hakkında uyarmaya davet ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem