Küçük Mert'in katilinin sırrı şoke etti!

Kars'ta yakalanan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısı suçunu itiraf edince tutuklanarak cezaevine yollandı.Katil zanlısının savcı sorgusunda ortaya çıkan 'tecavüz' sırrını iöğrendi.Katil zanlısı Aykut Balk (23), Kars'ta gece yarısı çıkarıldığı nöbetçi

Küçük Mert'in katilinin sırrı şoke etti!

Kars'ta yakalanan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısı suçunu itiraf edince tutuklanarak cezaevine yollandı.

Katil zanlısının savcı sorgusunda ortaya çıkan 'tecavüz' sırrını iöğrendi.

Katil zanlısı Aykut Balk (23), Kars'ta gece yarısı çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'canavar hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

KATİLİN İFADEDE ANLATTIKLARI

Katil zanlısının verdiği ifade basına sızdı. Katil zanlısı Aykut Balk, o gün Mert'i eve götürmek için aracına aldığını söyledi. İfadesinde yolda giderken Mert "Ben araba kullanmasını biliyorum, ben kullanabilir miyim?" demiş. Bunun üzerine katil zanlısı Mert'e araba kullandırtmış. Daha sonra da küçük çocuğa tecavüz ederek öldürmüş.

ASKERDE TECAVÜZE UĞRADIM

Sorgu sırasında katil zanlısının bir sırrı da ortaya çıktı. Savcı "Daha önce böyle bir şey yaptın mı?" diye sorunca katil zanlısı Aykut Balk "Hayır daha önce böyle bir şey yapmadım. Ama ben askerdeyken üç askerin tecavüzüne uğradım" itirafında bulunuyor.

KAMERALI ÖZEL KOĞUŞA KONDU

Linç girişimine karşı Balk, bindirildiği zırhlı araçla Erzurum'a getirildi. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık raporu alınan Balk, Erzurum E Tipi Cezaevi'ne getirildi. Katil zanlısı Aykut Balk'ın ilk sözünün 'Bilmiyorum neden yaptım' dediği öğrenildi. Cezaevinde 'can güvenliği' gerekçesiyle kameralı özel koğuşa konulan Balk'ın infaz koruma memurlarından ilk talebi ise 'Su istiyorum' oldu. İnfaz koruma memurları tarafından katil zanlısına güvenlik gerekçesiyle kağıt bardakta su verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem