Kuaförü basıp dehşet saçtı

Olay, Pendik Kavakpınar Mahallesi Yılmazlar Erkek Kuaförü içerisinde dün akşam 20:30 sıralarında meydana geldi.İddiaya göre, kuaför dükkanına gelen 31 yaşındaki Selda Ş., silahını çekerek iş yeri sahibi Bayram Yılmaz (39) ve ağabeyini silahla yaraladı. Ba

Kuaförü basıp dehşet saçtı

Olay, Pendik Kavakpınar Mahallesi Yılmazlar Erkek Kuaförü içerisinde dün akşam 20:30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, kuaför dükkanına gelen 31 yaşındaki Selda Ş., silahını çekerek iş yeri sahibi Bayram Yılmaz (39) ve ağabeyini silahla yaraladı. Bayram Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan ağabeyi ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Selda Ş. olay yerine intikal eden polis ekiplerince silahıyla birlikte gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, Selda Ş. ile öldürdüğü Bayram Yılmaz arasında 10 yıl öncesine dayalı ilişki olduğu bilgisine ulaştı. Yılmaz'ın bir başka kadınla evlendikten sonra Selda Ş. tarafından zaman zaman rahatsız edildiği ileri sürüldü. Bir dönem psikolojik tedavi gördüğü de iddia edilen Selda Ş.'nin Yılmaz'ı bıçakla yaralandığı öğrenildi. Emniyette susma hakkını kullanarak ifade vermeyen Selda Ş., buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem