KTÜ'lü öğrencilerden akademisyenlere tepki: "1128 Zındık"

Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin 'Bu Suça Ortak Olmayacağız" bildirisine imza atan ve PKK'ya yapılan operasyonların durmasını isteyerek büyük tartışmaya yol açan akademisyenlere bir tepkide Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğrenci derneğinden

KTÜ'lü öğrencilerden akademisyenlere tepki: "1128 Zındık"

Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin 'Bu Suça Ortak Olmayacağız" bildirisine imza atan ve PKK'ya yapılan operasyonların durmasını isteyerek büyük tartışmaya yol açan akademisyenlere bir tepkide Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğrenci derneğinden geldi.

KTÜ Öğrenci Derneği Başkanı Emirhan Bostan yaptığı açıklamada "hainler ordusuna 1128 zındık daha katılmıştır" dedi.

Emre Bostan yaptığı açıklamada şu ifadeler eyer verdi;

"Son zamanlarda ellerine geçen her fırsatta Türk Devletini ve Türk Milletini aşağılayan, hor gören hatta terör örgütü pkk’ya karşı vermiş olduğumuz haklı mücadeleden ötürü devletimize katil devlet yaftası yapıştırma alçaklığında bulunan hainler ordusuna birkaç  gün evvel akademisyen olduklarını söyleyen ve ‘Bu suça ortak olmayacağız’ isimli bir bildiri yayınlayan tam 1128 zındık daha katılmıştır.
 
Hainler ordusuna yayınladıkları bildiri ile resmi katılım sağlayan sözde akademisyen özde zındık bu elemanlar masum bebeklerden, yetim kalmış çocuklardan, şehit düşen asker ve polislerden; milli ve manevi çöküntüye uğrayan değerlerimizden hiç bahsetmemiştir. Ve en önemlisi yaşanan bu hadiselerin müsebbibi  olan pkk terör örgütünün adını ağızlarına dahi almamışlardır.
Bir kez daha anlıyoruz ki Cemil Meriç "Vatan haininden aydın olmaz’’ derken doğru söylemiş.
 
Bu durumda yapılması gereken bellidir! 
 
Başta memleketimizin terör örgütlerinden temizlenmesi, üniversitelerimizin içine konuşlanmış akademisyen ve öğrenci kılığına bürünmüş teröristlerden arındırılması ve yıllardır özlemini çektiğimiz güçlü,müreffeh ve milliyetçi bir Türkiye inşa edilmelidir.
 
Bu vesileyle eğitim görmekte olduğumuz Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde hiçbir akademisyenin bu alçakça yayınlanan bildiride imzası olmadığını belirterek ve bu durumun haklı gururunu yaşayarak tüm akademisyenlerimize KTÜ Öğrenci Derneği  olarak teşekkür ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem