KTÜ’den mezunlarına çağrı: 61. yılda...

Karadeniz Teknik Üniversitesi “61. yılda 61BİN’inci Mezun Üyesini Bekliyor” sloganıyla mezunlarına çağrıda bulunarak, oluşturulan Mezun Bilgi Sistemine katılmalarını sağlamayı ve mezunlarını bir araya toplamayı amaçlıyor.   KTÜ’den bugüne kadar yaklaşık 1

KTÜ’den mezunlarına çağrı: 61. yılda...
Karadeniz Teknik Üniversitesi “61. yılda 61BİN’inci Mezun Üyesini Bekliyor” sloganıyla mezunlarına çağrıda bulunarak, oluşturulan Mezun Bilgi Sistemine katılmalarını sağlamayı ve mezunlarını bir araya toplamayı amaçlıyor.

KTÜ’den bugüne kadar yaklaşık 195 Bin öğrenci mezun olduğu bilinirken, mezunların Türkiye ve dünya genelinde dağılımı dikkate alındığında internet ortamında yapılan bu çağrı ile binlerce KTÜ mezununun tekrar mezun oldukları üniversite ile iletişim kurma imkânına kavuşacakları belirtildi.  Mezun öğrenciler KTÜ’nün web sayfasındaki link yardımıyla KTÜ Mezun Bilgi Sistemine üye olabilecekler.

KTÜ’de halen öğrenci olanlarla, eski mezunlar arasında özellikle kariyer planlamasında yönelik bir bağ oluşturmak ve KTÜ’deki güncel haber ve gelişmelerden eski mezunların haberdar olmasını sağlamayı amaçlayan KTÜ Mezun Bilgi Sistemine http://www.ktu.edu.tr/mezun-yeniuyelik web adresinden ulaşılabilir.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler