KTÜ Rektörü şaşırtıyor: Önce yasakladı şimdi ise...

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) öğretim üyelerinin ve personelinin sosyal paylaşım sitelerine girişlerinin yasaklayan Rektör Baykal’ın sıkı bir Facebook kullanıcısı olduğu ortaya çıktı.KTÜ Rektörü Prof. Dr.Süleyman Baykal, internette Facebo

KTÜ Rektörü şaşırtıyor: Önce yasakladı şimdi ise...

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) öğretim üyelerinin ve personelinin sosyal paylaşım sitelerine girişlerinin yasaklayan Rektör Baykal’ın sıkı bir Facebook kullanıcısı olduğu ortaya çıktı.

KTÜ Rektörü Prof. Dr.Süleyman Baykal, internette Facebook’u en fazla kullananlardan birisinin kendisi olduğunu söyledi. haber61net'in daha önce gündeme getirdiği KTÜ'de Sosyal paylaşım sitelirine giriş yasaklandı haberi üzerine açıklama yapan Remkonr şaşırttı

Rektör Prof Dr Baykal 45 bin KTÜ’lü öğrencinin eğitim gördüğü üniversitede 15 gün önce kampüs hattını kullanarak internete giren öğretim üyelerinin ve personelin Sosyal paylaşım siteleri olan Facebook, Twitter ve Youtube’ye girişlerinin yasak olduğunu belirten bir mail göndererek yasaklamıştı. 

YASAK YOK, HOŞUMA DA GİTMEZ

Dün Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden rektörBaykal burada kendisine haber61 netin gündeme taşıdığı yasak haberi ile ilgili olarak sorulan bir soruya cevap

Oysa bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada ise internette Facebook’u en fazla kullananlardan biri olduğunu söyleyerek şaşırttı 

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal,Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı açıklamada  İnternette Facebook’u en fazla kullananlardan biri olduğunu belirterek, “Bu derslerden bazıları yüz yüzedir, bazıları ise istediği zaman istediği yerde açıp internetten öğrenmedir.

Gündüz vakitlerinde bizim sistemde aşırı derecede bir yüklenme oldu. Arkadaşlar beni uyarıp, bu şekliyle beraber çok kesintiler oluyor. Facebook, Youtube gibi sosyal medyayı çok kullanmadan oluyordu.

Bizde bir iyileştirmeye gittik, iyileştirme dönemi içerisinde sadece mesai saatleri içerisinde bir kısıtlamaya gittik. Bir veya bir buçuk hafta sürdü. Geçen hafta Salı günü açılmıştı. Bizde de bir alışkanlık vardır, bir şeyi muhtemelen hemen bir servis yasası dile getirildi böyle bir yasak yok. İnternette Facebook’u en fazla kullananlardan birisiyim. O yasak hoşuma gitmez” diye konuştu.

İŞTE O MAİL


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem