KTÜ bunu konuşuyor.. Akademisyenlere RTE daveti

HABER61 ÖZEL HABER - Karadeniz Teknik Üniversitesi yönetimi şu sıralar oldukça stresli. Çünkü yeni eğitim öğretim yılı açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.KATILMAK İSTEYENLERE DAVETKTÜ rektörlüğü tüm bölüm ve dekanlıklara tören iç

KTÜ bunu konuşuyor.. Akademisyenlere RTE daveti

HABER61 ÖZEL HABER - Karadeniz Teknik Üniversitesi yönetimi şu sıralar oldukça stresli. Çünkü yeni eğitim öğretim yılı açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

KATILMAK İSTEYENLERE DAVET

KTÜ rektörlüğü tüm bölüm ve dekanlıklara tören için davet gönderdi.

Davette, katılımın zorunlu olmadığı fakat katılmak isteyen öğretim üyelerinin isimleri yazdırılması istendi.

Davet aynen şöyle;  “2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemiz açılış töreni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 10 Ekim 2014 Cuma Günü Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. Tören saati önümüzdeki günlerde kesinleştikten sonra bilahare duyurulacaktır.  Bölüm Başkanlıklarımız törene katılmak isteyen öğretim üyelerimizin listesini oluşturacaktır. Listede ismi olan öğretim üyelerimiz için salonda kendi ismine yer tahsisi yapılacaktır. Bu sebeple listede ismi olan öğretim üyesinin törene katılması zorunludur. Listede ismi olmayan öğretim üyemiz güvenlik tarafından tören salonuna alınmayacaktır. Öğretim üyelerimizin törene akademik kıyafet ile katılıma zorunlulukları vardır” denildi.

Ayrıca katılım listelerinin 26 Eylül 2014 tarihine kadar oluşturulacağı ve dekanlıklara gönderildikten sonra Rektörlüğe sunulacağı öğrenildi. Bugüne kadar tören için akademisyenlerden isim yazdıran olmadığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem