Kritik toplantı sona erdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı, sona erdi. TOPLANTI 6 SAAT 15 DAKİKA SÜRDÜ   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılan toplantı, 6 saat 15 dakika sürdü. Yapılan

Kritik toplantı sona erdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı, sona erdi.

TOPLANTI 6 SAAT 15 DAKİKA SÜRDÜ
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılan toplantı, 6 saat 15 dakika sürdü. Yapılan açıklamada, "Terör eylemleri hak ve özgürlük mücadelesi değildir. Terör tehditleri bertaraf edilene kadar mücadele sürecek." denildi.
 
"İSTANBUL VE BRÜKSEL'DE AYNI YÖNTEMLER KULLANILDI"
 
Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
Ankara, İstanbul ve son olarak Brüksel'de yaşanan terör eylemlerinde farklı gayelerle de olsa, aynı yöntemlerin kullanılmasının; terörün din, dil, ırak mekan ve devlet ayrımı yapmaksızın tehdit oluşturduğu konusunda uluslararası kamuoyunda ortak görüş ve işbirliğine varılmasının, hayati önemi haiz olduğu vurgulanmıştır.
 
Mülteci ve göç meselesinin Suriye içinde çözüme kavuşturulması maksadıyla ülkemizce gündeme getirilen, Avrupa Birliği'nin de siyasi desteğini haiz önerilerin bir an an önce hayata geçirilmesinin önemi üzerinde durulmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler