Köy muhtarlarına silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, geçici köy korucusu da olan iki köy muhtarı silahlı saldırıya uğradı. Olayda 1 muhtar hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı.Edinilen bilgilere göre, bayram alışverişi için aileleri ile birlikte Silopi ilçe merkezine gele

Köy muhtarlarına silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, geçici köy korucusu da olan iki köy muhtarı silahlı saldırıya uğradı. Olayda 1 muhtar hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bayram alışverişi için aileleri ile birlikte Silopi ilçe merkezine gelen ve geçici köy korucusu da oldukları öğrenilen Çalışkan beldesine bağlı Vatan Mahallesi Muhtarı Osman İnal ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Lezgin Yağız, 1'inci Cadde'de alışveriş yaptıkları sırada kimliği belirlenemeyen kişilerin saldırısına uğradı. Saldırıda Osman İnal hayatını kaybetti, Lezgin Yağız ise ağır yaralı olarak, İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırının ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi gönderildi. İncelemelerde bulunan polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlatırken, saldırının terör bağlantısının olup olmadığı araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem