'Kötü bakma, Orhan abi içlik giydim

Türk Polis Teşkilatı'nın 167'nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamındaTürk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV), önceki akşam Çırağan Sarayında 30. Geleneksel Polis Balosu'nu düzenledi.  HERHANGİ BİR Ü

'Kötü bakma, Orhan abi içlik giydim

Türk Polis Teşkilatı'nın 167'nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamındaTürk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV), önceki akşam Çırağan Sarayında 30. Geleneksel Polis Balosu'nu düzenledi. 

 

HERHANGİ BİR ÜCRET TALEP ETMEDİ

TEYEV Başkanı Maral Öztekin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın ev sahipliği yaptığı baloya katılanlar Sibel Can'ın şarkılarıyla eğlendi. Sahneye, Orhan Gencebay'ın sunumu eşliğinde çıkan Can, yeni ve eski albümlerinden sevilen parçalarını seslendirdi. 

TEYEV'in gecesinde beşinci kez ve yine hiçbir ücret almadan sahne alan Can, kendisini izleyen Gencebay'a bir ara "Öyle kötü kötü bakma, Orhan abi. İçimde astar var" diyerek takıldı. Gecenin sonunda ise 30'uncu yıl için özel hazırlanan dev bir pasta kesildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem