Korkunç kazalar kamerada !

Yurdun çeşitli yerlerinde yaşanan feci kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı.İzmir, Kastamonu ve Eskişehir'de meydana gelen kazalar an be an MOBESE kameralarına yansıdı. Kazalarda sürücüler ile yayaların dikkatsizliği gözler önüne seriliyor. İzmir'de meyda

Korkunç kazalar kamerada !

Yurdun çeşitli yerlerinde yaşanan feci kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı.

İzmir, Kastamonu ve Eskişehir'de meydana gelen kazalar an be an MOBESE kameralarına yansıdı. Kazalarda sürücüler ile yayaların dikkatsizliği gözler önüne seriliyor. İzmir'de meydana gelen ilk kazada, dikkatsiz şekilde yola çıkan otomobil ambulansa çarptı. Çarpmanın etkisiyle ambulans yan yatıp trafik levhasına çarptı. Bu sırada yolda karşıdan karşıya geçen 2 kişi, ambulansın üzerlerine doğru devrildiğini görünce son anda kaçarak canlarını kurtardı.

EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Kastamonu'da meydana gelen kazada ise, yağmurlu havada kontrolden çıkan otomobil orta refüje çıkarak ilerledi. Bu sırada yolda yürüyen 2 kişi, otomobilin üzerlerine doğru geldiğini görünce son anda kaçarak ölümden kurtuldu.

BİRİ OTOBÜSÜN, BİRİ OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI

İzmir'de meydana gelen üçüncü kazada ise, bir kişi, yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen dikkatsiz bir şekilde yola çıktı. Bu sırada hızlı bir şekilde otobüs geldiğini gören yaya koşmaya başladı. Otobüs duramayınca yayayı altına aldı. Yayaya ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı.

Eskişehir'de meydana gelen kazada, bir yaya metroya yetişmek için yolun karşısına geçmek istedi. Kırmızı ışığa dikkat etmeyen vatandaşa otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan yayaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Eskişehir ve İzmir'de meydana gelen diğer kazalarda ise, sürücü ve yayaların yaptığı hatalar gözler önüne serildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler