Koray Çapoğlu Trabzon'a getirildi

Haber61 – Haber Servisi – Şanlıurfa’da yapılan saldırıda hayatını kaybeden Koray Çapoğlu’nun cansız bedeni gece yarısı 01:10 sularında Trabzon’a getirildi. Uçak ile Trabzon’a getirilen Çapoğlu’nu Urfa Devlet Hastanesi morgundan dayısı ile amcasının teşhis

Koray Çapoğlu Trabzon'a getirildi

Haber61 – Haber Servisi Şanlıurfa’da yapılan saldırıda hayatını kaybeden Koray Çapoğlu’nun cansız bedeni gece yarısı 01:10 sularında Trabzon’a getirildi. Uçak ile Trabzon’a getirilen Çapoğlu’nu Urfa Devlet Hastanesi morgundan dayısı ile amcasının teşhis ederek aldığı bilgisine ulaşıldı. Haber61’in ilk olarak duyurduğu “Ailesine haber vermeden Suruç’a gitti.”haberine ise havalimanında bekleyen yakınları destekler nitelikte açıklamada bulundu.

Yakın akrabası olan Fazlı Çapoğlu, “  Ailesi İstanbul’da oturuyor. Çay dönemlerinde Trabzon’a geliyorlar. Ailesine Antalya’ya gidiyorum dedi ve evden ayrıldı. Daha sonra saldırıda hayatını kaybetti.”ifadelerine yer verdi. Trabzon havalimanında kendisini sadece HDP Diyarbakır Milletvekilli Ziya Pir ile HDP İstanbul Milletvekili Emine Beyza Üstün ve beraberindeki partililer karşıladı.

HDP İstanbul Milletvekili Emine Beyza Üstün, Haber61’in birçok sorusuna cevap vermezken Koray’ın ailesinin açıklamalarını yalanlar nitelikte açıklamalarda bulundu. Üstün, “ Suruç’ta tam bir katliam yaşandı. Bu arkadaşlar Kobani’ye çocuk parkı yapmaya gideceklerdi. Ama saldırıda öldürüldüler. O bir barış elcisiydi ve öldürüldü kesinlikle kandırılmadı.”ifadelerine yer verdi.

Üstün daha sonra görüntü almak isteyen gazetecilere “yeter çektiğiniz artık gidin.”kelimelerine yer vererek tepki gösterdi. Çapoğlu’nun cansız bedeni Of devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. ;Yarın Öğlen namazı sonrası Of’un Yanıktaş köyünde toprağa defnedilecek. Aile tarafından marjinal guruplara cenaze merasimine kadılın maması yönünde uyarı yapıldı. Öte yandan HDP’li vekillerin Of ilçesine giderek cenazeye katılacağı öğrenildi.

20150721170138-(2).jpg

20150721170138-(1).jpg

20150721170138.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem