Koray Aydın'dan Kurultay toplantısı!

1 Kasım seçimlerinde MHP Trabzon 1. Miletvekili adayı olan ancak seçim sonuçların göre Milletvekili seçilemeyen Koray Aydın, partinin gündemine gelen Olağanüstü kurultay için toplantı düzenleyecek. Daha önceki Kurultayda Genel Başkanlık için Devlet Bahçel

Koray Aydın'dan Kurultay toplantısı!

1 Kasım seçimlerinde MHP Trabzon 1. Miletvekili adayı olan ancak seçim sonuçların göre Milletvekili seçilemeyen Koray Aydın, partinin gündemine gelen Olağanüstü kurultay için toplantı düzenleyecek.

Daha önceki Kurultayda Genel Başkanlık için Devlet Bahçeli ile yarışan ancak kazanamayan Koray Aydın'ın yapılması öngörülen kurultayda yine ismi Genel Başkna adaylığı için geçiyor.

Aydın, konu ile ilgili olarak 28 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'de Ankara Tandoğan Altınel Otel'inde Olağanüstü Kurultaya çağrı toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem