Koray Aydın: "Ülkücü camianın değişim ve iktidar beklentisi..."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'de Kurultay Kararı alınması için açılan davanın sonuçlanması ve mahkemenin kurultay yapılması yönünde karar vermesi sonrasında Trabzon eski Milletvekili ve MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın açıklamada buludu.   Aydın, "54

Koray Aydın: "Ülkücü camianın değişim ve iktidar beklentisi..."
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'de Kurultay Kararı alınması için açılan davanın sonuçlanması ve mahkemenin kurultay yapılması yönünde karar vermesi sonrasında Trabzon eski Milletvekili ve MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın açıklamada buludu.
 
Aydın, "548 üst kurul delegemizin ile Ülkücü camianın değişim ve iktidar beklentisi artık geri dönülemez bir aşamaya gelmiştir." dedi.
 
Koray Aydın Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin aldığı olağanüstü kurultay kararının Milliyetçi – Ülkücü Harekete hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bu karar Türk demokratik hayatına ve yargının bağımsızlığı ilkesine ciddi bir katkı niteliğindedir. 548 üst kurul delegemizin ile Ülkücü camianın değişim ve iktidar beklentisi artık geri dönülemez bir aşamaya gelmiştir. Her vesileyle ifade ettiğimiz gibi bu beklentinin somut tezahürü olan ülkücü iradenin sonuna kadar takipçisi olacağız. Hiç kimse merak etmesin emanet ehil ellerdedir. Sahipsiz değildir. Süreç, tüzük kurultayımızın ve akabinde seçimli olağanüstü kurultayımızın gerçekleştirilmesi şeklinde gelişecektir. Bu sürecin kardeşlik ve özellikle ülküdaşlık hukukumuzu sağlamlaştırmasını iktidar yürüyüşümüzü hızlandırmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem